Mår illa

Kl 06
☁️
18°C

Vaknar 06, mår illa! Jag har sovit jätte dåligt, bara 4,5 timmar i natt. Fast enligt klockan har jag ändå återhämtat mig bra under dessa få timmar. Jag går ju in på min sista semestervecka idag, känns inte alls bra måste jag säga! Jag riktigt gruvar mig för att börja jobba igen…. halva natten har gått åt till att oja sig över det. Det känns extra jobbigt i år att gå tillbaka!

Stiger upp till moln fast de har lovat fint redan från 09, vi har planerat Solåsen idag med Annika och Anette. Så nu hoppas vi solen kommer.

Det åskade och regnade igår på förmiddagen. Det var ändå varmt plus 27-28 nästan hela dagen. Vi har så varmt inne i huset trotts att vi har altandörrar öppna och flera fläktar som går överallt. Solen kom sedan av och till under eftermiddagen. Klippte gräsmattan då det var som bäst väder, skönt att röra sig lite oxå.

Lise och Dennis kom förbi på kvällen med alla barn, det händer mycket när de är så många och 3 av dom är ju nästan jämnåriga. Det blir som livat i luckan när de kommer men så ska det ju vara när det drar in ett gäng ungar. Dennis är lycklig, jag är så tacksam för det, han har haft en jobbig period tidigare… fan nu luktar det cigarettrök igen, undrar var det kommer ifrån, igår var jag tvungen att fråga Rasmus om han röker inne på sitt rum?! Tillbaka till Dennis, ja han hade en jobbig separation. Men nu har han hittat en tjej, så roligt för honom. Hon uppskattar verkligen Dennis ❤

Ja ja nu ska jag gå igenom mina kids korrar och kvällens pass för sen hinner jag ju inte under dagen om det blir Solåsen sen efter mitt kids pass.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: