Sov lite längre

Kl 08
☁️
24°C

Steg upp lite senare både idag och igår. Jag är ju annars vaken till omkring 06 men nu behövde jag ju inte se till att någon ska upp så jag sov lite extra. Inge sol nu på morgonen de har lovat lite både och under dagen så får se om det blir någon strand idag. Jag hade planerat att åka ut på Solåsen men det kanske inte blir av idag. Stämmer prognosen, lite sol. lite moln, lite åska och +27 så får det bli en hemma dag.

Vi hade poolhäng här hemma igår, Jonte och Nätte var förbi en stund oxå. Dennis, Lise och alla ungar var oxå här. Sen var vi och åt på Milano på kvällen. Sen for vi och handlade jag och Danne och avslutade hos Annika och Tomas, var ju tvungen att åka och se lillkisse en stund. En härlig dag ❤

På tal om den lilla kraken som vi fick in, den har ju snurrat kring järnvägen och villorna där i 5 månader tydligen, vi bad Järre fånga den och det gjorde han. Den var så smal och tanig, värre har jag inte sett, några veeckor till och den hade varit död. Så efter en vecka hos oss med veterinärbesök, inget chip, inga idmärkningar och avmaskning så har den fått flytta till Annika och Tomas. Nu hoppas vi bara att allt går bra där med deras Gucci, hon är så sotis, katten får knappt titta på Annika så blir Gucci sur. Men den verkar trivas där, efter en dag bara så är den chill med allt hemma hos dom.

När vi sen vid 21 kom hem från Annika och Tomas så städade jag gården, slängde i klorbyttorna i poolen och täckte den. Satt sen med Larry och pustade ut i soffan på altan, det var en vacker kväll. Jag bara älskar var nya altan ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: