En vecka kvar

Kl 08
☀️
22°C

Vädret fortsätter…. Anna njuter. Igår var vi hela dagen i Tromså med Dennis, Lise och ungarna. KOm hem vid 15.30, handlade och lagade mat. Sen la jag mig i poolen en stund. Så skönt. Jag var helt slut redan vi 20. Sa till Danne, jag är så jävla trött, helt seeeeg i kroppen. Han ville kolla film men jag sa att jag vet inte om jag orkar, jag visste att han är inte klar förrän på några timmar och jag var ju redan trött. Nå inte undra på det sa han du har ju varit vaken före fan och börjat irritera dig på folk som inte stigit upp redan före 07! 🤣

Idag kommer de kanske hit och badar, jag gav förslaget att gå ner på vår egen strand, där finns ju lekpark, andra barn, men botten och själva badet är ju inte så bra. Tänk om vi haft ett eget utebad??? Fy fan vad nice det skulle varit!

Ska leta korrar idag, skriva dom så det är klart. Sen är det bara att öva öva öva till nästa vecka. Får se då var vi ska vara på måndag och tisdag, det var ju stekande hett på altanen på måndag, kanske flyttar passet till 19 tillfälligt. Det hinner ju svalna av då rejält.

Savannah jobbar ju på PMU och har fått jätte mycket beröm de är så nöjda med henne. Tänk va, hon gjorde det, hon vågade! Hon har gjort det hittills bra. Det har varit lite ångest, det har det, men jag har puschat och inte gett efter. Nu kommer det bli svårt på tisdag igen misstänker jag (hon är ledig måndag) hur ska det gå min handledare är på semester, hur ska jag klara det här. Men de har sagt att hon sköter jobbet så bra, så hon har fått ansvar som ingen annan praktikant eller sommar jobbare haft och bara efter några dagar. Tänk om hon skulle tro på sig själv min lilla unge ❤

Rasmus fick ju oxå sommarjobb 3 veckor till på Renhållningen, skit bra. Han behöver ju pengarna så det var ju jätte bra. Han får göra mycket grovgöra har jag märkt men han är ju stor och stark så det passar nog honom. Nu skulle han prata med IKEA och Ica för att se om de har nått lagerjobb eller så till honom, han sa att jag står fast i disken bara jag får jobba. Han har ju ett till jobb på G men jag vet inte hur det blir med det, han har fått löften där av Kati men än så länge har de inte ringt. Nå det kommer kanske. Sen ska vi anmäla honom direkt på arbetsförmedlingen så han får börja stämpla eller vad de nu gör där. Han sparar pengar, skit bra han har redan en liten buffert som han själv sparat ihop. Tänk vad det hänt mycket bara på 1 år. Nu använder han lite hjärnan, tänker på hur det ska bli framåt oxå. Tänker på att spara sina pengar, man måste ha pengar framåt oxå. För bara ett år sen köpte han en massa saker när han fick lönen och det var Maaammma, kan du swicha när lönen var slut. Detta år har jag inte behövt swisha honom många gånger, jag kan räkna dom. Han har klarat sig själv.

Ja ja nu ska jag börja göra mig klar för dagen innan klockan är allt för mycket.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: