The sun is back!

Kl 08
☀️
21°C

Underbart att stiga upp och det var sol igen. Inte för det vi behövde lite regn oxå. Det var för övrigt varmt igår, nästan lite tryckande hett. Helt plötsligt började det blåsa ordentligt, Boden och Luleå hade tydligen haft hagel som var lika stora som en gammal 5 krona! Jag såg att grannen snörade fast studsmattan i ett träd. Men det kom aldrig igång, På eftermiddagen sen kom solen igen. Fast det kändes ju att det varit kallare i luften.

Körde mitt Strong pass igår, svettigt värre, det var tufft för en del deltagare, försökte peppa upp dem så mycket jag kunde, hoppade ner från scenen, körde på golvet, vilka kämpar. Jag var så svettig så jag gled runt på min matta när vi skulle köra mage/rygg! Hade inget fäste alls, när vi skulle köra triceps så gled armarna isär, det var så halt!

Det har ju varit livat i staden den sista månaden, ett mordförsök, två döda, inbrott/inbrottsförsök, stölder, skottlossningar, en snubbe som gått runt med gevär och nu igår morse så var det en till död i vårt berömda knarkhus där det mesta inträffar. Det kunde inte uteslutas brott men boende i huset säger att de tror han var sjuk? Ja bor man i det huset så har man nått problem! Polisen snurrade i våra kvarter hela gårdagen, de stod ovanför oss och hade uppenbarligen span på nått, tullarna snurrade oxå. Sen tog de någon där och en bil bogserades bort från platsen. Ja vad tusan händer i vår stad…….

Idag blir det att åka ut till Seskis, jag ska sola och bada med Dennis, Lise och alla barn. Ska bli skönt att få fara ut på stranden och lata sig. Har inte vart ut på stranden alls denne sommar, jag son brukar bo på stranden. Men det har varit mer poolhäng istället. Det är ju det att nu har man inga barn att rasta ut på badäventyr. Jag vill ju gräva pool…. måste kolla upp mer priser, hur går man tillväga, vem kan gräva, göra formen, även om du beställer en balja så behövs en stomme som den ska stå på, hålla upp den, vad kostar sånt? Fan det skulle vara skönt. Slippa dra fram och tillbaka med presseningar, markisolering, betongmattan, upp och ner med poolen, rengöring på sen sommaren…. att ta fram går snabbt, då är allt rent och bara att lägga ut. Men det är ju det att ta bort allt igen, såååå tråkigt!!!

Varit ut och sattit igång mattorna till poolen redan för en timme sen. Den är redo när jag vill bada på eftermiddagen! Försöker få i Danne men det sitter låååångt inne. Det var ju 33 grader varmt i den i förrgår, det var ju bara att lägga sig, Men han tror inte på det 🙂 Nä nu ska jag in på fb, fixa frillan och sen iväg och handla, göra mig redo för stranddagen 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: