Regn

Kl 07
🌨
18°C

Steg upp strax efter 06, kolla att ungarna kliver upp, Rasmus börjar jobba 07 och Savannah 08. Regnigt, lite sol och regn igen. Nå vi behöver lite regn oxå, naturen behöver lite vatten men länge får det inte hålla på så se så solen komsi komsi. Enligt klart så dyker den upp vid 11, kan komma en pytte skvätt då men solen kommer. Just nu är det

Strong Nation idag, går igenom korrarna lite senare, hinner, det är egentligen bara warm up som jag behöver titta litegrann på, resten går av bara farten. Jag älskar Strong, det är så jäkla roligt. Ska ta ut nästa block nu, 1an ska bytas.

Jag har ju fått in en liten hittekatt, en så söt liten hona, mager och eländig. Jag ska iväg idag och kolla chip på den och samtidigt be dom checka om hon verkar frisk. Avmaskas behövs göras men jag har inte velat skrämma henne än. Men idag tänkte jag gå och inhandla avmaskning. Så här ser hon ut den lilla kraken.

Be safe out there


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: