Molnigt idag

Kl 08
⛅️
23°C

Tänkte börja med det där, skriva upp tid, väder och temp, får se då om jag orkar hålla i det 🙂 Ska backa lite och dkriva upp de som jag bloggat om nu under sommaren.

Igår var en härlig dag, packade bilen, hämtade upp Alicia och drog till Övertorneå och Ekobadet, Dennis, Lise och hennes barn skulle oxå med men då ryms de inte i bilen alla som ska ha bilbarnstol. Så Alicia åkte med mig. Petra, Janne och Saga kom oxå. Det var 33 grader där, super varmt, tur att det fläktade lite. 30 grader i Happis när vi kom hem. Poolen hann upp till 33 grader den med.

På vägen hem passade jag på att stanna till och fota ett hus som jag bara fotar genom fönstret annars, det är så gulligt och det är nått jag skulle kunna tänka mig ha som stuga. Det är så sött, ligger lite för nära vägen bara men själv huset är otroligt. Man kunde ju sätta upp staket mot vägen….. måste kolla om jag hittar någon ägare på det.

Kom hem vid 16.30, tog det lite lugnt, dansade igenom nya uppvärmning och nya låten. Käkade lite. Hämtade upp sticksen från lokalen och drog till Gobs terrass. Ett underbart pass, inte lika varmt som i måndags, det var ju en timme senare, toningen börjar 19.10. Efter passet hoppade jag och Annika i poolen, det var ju så varmt så det var bara att lägga sig direkt. Jag slapp vara låååång och smaaaal i flera minuter 😀

Vårt svarta flygfä är tillbaka här för andra sommaren. Såg den första gången förra året, den är vacker men lite äcklig, tur att den inte är aggressiv som getingar, den sitter och glor där den sitter!

Ledig idag från zumbor så idag ska jag städa förrådet, Danne har dragit in både spån och lera där 💀 så när det ändå inte är så klart väder så tänkte jag att jag fixar med det.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: