🌞😎😍

Kl 07
☀️
26°C

Så som rubriken känner jag mig. Solen skiner och graderna står på 26. Igår hade vi i Happis enligt mångas termometrar 30-32, väderstationen visade mindre men då vet jag inte var den är. Men varmt var det iallafall ❤

Hade mitt zumba kids pass igår i parken. Jag var sen, hade en akut grej som dök upp så jag var tvungen att ta tag i det först. Men meddelade Christa och gänget så de hade fixat det, det var ingen panik, jag hade en massa underbara barn som väntade på mig när jag kom ner. Alicia var där och hon hade gjort ett så fint armband till mig, jag blev så stolt, zumba färg och allt ❤

Pian kom och vi har solat och badat hela dagen, var bara iväg på ärenden mellan varven. Sedan käkade och så bar det iväg på nästa zumba pass. Fitness på Gobs terrass, helt perfekt! Varmt, svettigt men helt underbart i solen ❤

Nu ska jag ut oh gå igenom dagens korrar, sen är det bara att packa iväg sig till Övertorneå och Ekobadet. Jag ska dit med Petra och familjen, Dennis och Lise och alla barn, sen vet jag inte om kanske Annika hakar på. Nä nu är det bråttom bråttom!!! Måste in på Rusta oxå när de öppnar och köpa en kylbädd till hitte katten.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: