Hinner inte idag

Idag hinner jag inte med nån större blogg. men poolen är klar och uppe, inget går ju helt smärtfritt så värmarna läker, den ena matten lite grann, den har en skada men men Danne får fixa det sen när han hinner, det sprutar ju inte ur den 🙂

Igår var den en massa, städade lokalen, Rasmus fick metallskrot i ögat, till läkaren med det, hämta Savannah, möte, joxa med det ena och det andra…… Nu fixa frillan och sen ut och gå igenom korrar och sen ta tag i dagen! Tur att det är Strong idag, det kräver inte så mycket genomgång 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: