Zumba on the terrace

Vi var igår igen på toning på Gobs terrass, det är skit bra att vara där, bra att dansa på inga tovor eller gropar som i gräsmattor eller att det är för hårt som på asfalt. Vi körde ett tufft, svettigt toning pass, liiiitet tur var ju att solan faktiskt var i moln, det hade kanske blivit för varmt annars. Men sen kom det nå små jävla grejer som bet så det brände, tror inte det var knott? Vete fan vad det var? Eller så kanske det var knott men de brukar ju inte vara i farten än? Nå roligt hade vi iallafall. Men torsdagens Strong kör vi inne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: