Vädret fortsätter

Kan ni fatta och jag är ledig!!!! Jag är sjukt nöjd över vädret måste jag säga. Igår var poolen färdig fylld, mattorna är ute, bara att böra upp pumpen och sen sen koppla allt, alla plankor ligger där de ska. Kollade den ena mattan igår, den har sina skador efter flitigt användande men den håller än. Men vi måste kanske fundera på att köpa nya….. men de är inte billiga har jag för mig, det är några tusenlappar som går till det. Men ska man ha pool här uppe så måste man har dom, iallafall vi som vill ha upp mot 28 i poolen. För mig så räcker knappt det. Och ändå faller många dagar bort för att vi inte har sol. Så elverk vore nått det med… kanske får undersöka den saken oxå. Men en riktigt pool skulle inte skada…. den höjer ju värdet på huset oxå den dag vi vill sälja. Så vem vet helt plötsligt så har jag övertalat Danne om att det är nått vi verkligen behöver. Men innan det måste jag ha gjort allt grundjobb, fixat grävare, fixat vad som behövs, vad man måste göra, vem som ska göra det osv. Men sånt brukar jag ju kunna fixa när jag sätter den sidan till 😀

Var till Kalix med Savannah igår, nu har hon sommarlov från det med. Vi kutar alltid in på gallerian en sväng men det blir färre och färre affärer där inne, nu hade vildmarks affären vad den nu heter oxå klappat igen. Men anledningen att jag ville dit var denna…

Så jävla bra namn, Blängvin 😂 😂 Det lät ju gott tom, så här stod det i beskrivningen. Fruktig smak med inslag av björnbär, mörka körsbär, peppar, hallon och lakrits.

Jag och Bejan har börjat prata lite om att hyra lägenhet i Spanien nästa sommar/höst en månad. det beror ju på när jag får semester, hon ska oxå jobba litegrann under sommaren trotts att hon går i pension nu till höst…. usch vad fusk….. så vi ser hur vi gör, jag kan ju oxå välja att jobba sommaren och spara min sem till hösten. Så så blir det, Savannah hänger ev med, hon var inte säker. 1 månad är länge att vara borta i den åldern. Så man kanske får vara beredd att flyga hem henne mitt i allt 🙂 Vi började prata om detta igår, jag hörde att Bejan frågat Pian om hon var intresserad men det var hon inte. Men jag är!!!! Men så blir det nog, jag vill ju börja prova hur det är. Måste ju börja titta på var jag vill hyra sen i framtiden, dessa år som är framför mig nu går fort. Har 9 år kvar till 65, sen kanske man måste jobba längre men men jag tänker 65 så blir det lättare. Tänk att jag vill i pension, jag ser fram emot det, inte för att jag känner att jag är less på jobbet eller är för trött utan för att vår arbetssituation är så dålig! Man tänker inte alls på vare sig brukare, boenden eller personal, det ena vi får höra är budget i balans!!!! Tänker de köra slut på hela vården innan någon börjar fatta att detta inte håller!

Ja ja men nu ska jag fixa frillan sen ut å altanen och gå igenom dagens korrar. Och efter det slåss vi med mattor och annat som ska till poolen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: