Men dra på druttan vad kul det var

Jag körde ju första passen efter min veckas ledighet. Först på Sommar i parken med kidsen klockan 10. Och fast att det var så tidigt så var det faktiskt mer barn än jag trodde det skulle vara. Mycket små barn så kanske jag får ändra lite i listan, vi får se efter nästa gång vilka som kommer. Men roligt var det, enormt duktiga barn, Mathilda kom med Alicia oxå, det är så kul att de kommer ❤

Sen hade jag ju mitt fitness pass på kvällen. Vi var ute på GOBs terrass, helt perfekt att vara på, vilket ööööös, sååå kul. Vi blev ändå rätt många, en dubbel bokning och tjejen som skulle komma med Pian backade….. Pia var på väg att hämta henne men ringde innan så säger hon att hon inte kunde, nå så kan det oxå vara ibland. Jag hade två på zoom, så det var lite spännande att se om jag får det att funka!? Men det gick hittade eluttag jäkla 2.5 m upp på väggen men finurliga är kvinns så det löste vi oxå. Det gick riktigt bra att få igång zoom, jag har ju mitt gamla externa ljudkort kvar så jag körde med det. Det strulade ju lite tidigare så därför köpte jag ju ett nytt men det höll. Kul hade vi och varmt blev det. Så idag gäller samma koncept, ute eller på zoom, det är som Pirkko sa, inne hinner vi vara hela hösten och vintern 🙂

🌞 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: