Underbar helg

Vilken midsommar helg det varit!! Vädret har varit på topp hela helgen. Igår var det ju inte fulls så soligt som det var fredag och lördag men det var ändå varmt så att vara ute i bikni gick bra. Lite senare kom solen ändå så jag och Annika tog ett dopp i spaet.

Lördag ägnade jag åt korrar plus att jag satte upp poolen. Hade ju inte tänkt göra det men beslöt mig för det ändå. Så upp åkte eländet. Sen söndagen fortsatte jag med korrar, nya uppvärmningar och kids låtarna. Sen tänkte jag ta det lite lugnt men då jäklar började det blåsa så poolen som var tom hölt på att lätta! Så det var bara att börja fylla den, hålla koll på botten och stolparna så det blir raka medans vattnet kommer i. Men frdelen med att man gör det med slang är ju för att det går sakta så man hinner justera.

Idag blir det att sätta upp värmarna och fortsätta fylla….. fast igår kväll började Danne tjaffsa om vem som ska klättra upp dig, nå du sa jag som alltid, när jag är så vinglig så jag tänker inte göra det! Får se då om det hotet är allvar, men då tycker jag han kunde sagt det innan jag sattit upp allt!!!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: