Midsommar afton

Det var som vanligt en lugn midsommar. Dagen började med att jag skrev två nya warm ups, sen hämta musik, mixa musik, små övade på stolen. Sen började jag att fixa i ordning, handla det som ännu behövdes, föra Savannah, hämta Savannah hon friar ju nuförtiden i Vojakkala. Dammsuga, städa framför Ellens bur, det sista jag gjorde innan jag gick in och började med maten var att klippa gräsmattan, vi skulle spela kubb. Jag fixade med gratängen, salladen, dukade borden, Danne grillade.

Janne och Petra kom oxå senare, Nette och Jonte for vidare till hennes föräldrar. Vi spelade Kubb, hör och häpna jag har aldrig spelat det så det var på tiden. Det var skit roligt så det blir definitivt fler gånger. Det var som alltid roligt när Petra och hennes familj kommer, vi skrattade och hade en bra kväll. De for vid 20 och jag började plocka undan. Vi skrattade med Danne, bordet såg ut att ha varit med om ett fylleslag, ändå dracks inget annat än alkoholfritt, den enda som tog alkohol var Rasmus, han drack en cider.

Jag och Danne hamnade sen i soffan, kollade den gamla 80 tals filmen Strul med Björn Skifs. Alltså den var så dåligt gjord, dåligt skådespeleri, inte Björn Skifs då men många av de andra. Film och ljud synkade inte på alla ställen så det såg ut som att filmen var dubbad. Vad som var lite roligt var att Björn Rosenfeldt var med i den. Ni vet han som skrivit Bron och nu gör en krimromanserie med handling i Haparanda. Jag var ju och lyssnade när han hade sin pratstund om boken här på folkan. Då berättade han om just det när han försökte sig på att bli skådespelare och hans egen mamma tyckte att nej, det där ska du nog lägga på hyllan. Han nämnde har jag för mig rollen i Strul.

Ja ja nu ska jag renskriva och dansa igenom mina nya korrar, sen ska jag sätta upp poolen! Ja ni hör, jag har bestämt mig!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: