Faaan

Sovit alldelens för länge, steg upp först 08.15!! Nu blir det en snabb blogg och sen ta ut nästa veckas korrar, ta ner musiken, skriva så jag bara har att börja träna sen. Efter det rensa köttet och kycklingen, ner i marinad. Sen kan jag gå ut och leva livet i solen.

Satte upp spaet igår, 36 grader står den på liiite till ska den upp. Fast 35 skulle räcka, 38 är för varmt nu på sommaren. Nå summan av kardemumman, pumpen läckte efter att vi startat den, trodde vi ialf. Nu när vi tittat så har det torkat upp. Men det kan vara bubbel funktionen, Danne hade på den en sväng igår, så det ska vi testa idag. Då är det nån packning som måste bytas. Parasollen och solstolarna är på plats. Måste nu bara köpa en ny matta till den lilla altanen.

Vi blir bara vi här hemma idag, tom Savannah är hemma och äter men sen skulle hon väl oxå dra ut på stan en stund. Rasmus planerade åka till Överkalix tror jag det var på nån cruising men tyvärr så fick han ju punka och blev hemma istället. Reservdäcket går inte att köra med nå längre sträckor, det ser ju ut som en cykelslang. Jonte och Nette kommer iallafall och äter hit de med. Hennes mage har börjat bli så stor, den har sjunkit en hel del redan och hon har ändå kvar till början av augusti innan det är dags. Det är jobbigt för henne, hon har svårt att andas, svårt att röra sig osv, den är ju i vägen hela tiden magen. Senare på kvällen kommer Petra med familjen och vi ska spela lite spel.

Ha en fin midsommar alla mina vänner, tänk på barnen när ni tar era nubbar till maten. Många tänker att barnen oxå har roligt men de har de inte när vi som vuxna får en annan personlighet när alkoholen runnit ner i kroppen. Så är det vare sig du blir snäll, pussig, trevlig eller om du blir en sur och grinig en. Alla förändras vi och barnen tycker det är konstigt! Det är inte så att de kommer att se en fin bild av alkoholen och hur man dricker……. varför måste de se det? Måste man lära sig hemifrån hur man dricker, det är inte en livsnödvändig lärdom, varför inte lära dem att det går lika bra med Loka crush?

Ha en fin midsommar mina vänner ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: