Min dag

Underbart väder, stiger upp kl 07.45, tog lite sov morgon. Jag var så jävla trött, messade Rasmus och frågade om han var vaken, japp, så jag sov vidare. Brukar annars vara vaken vid 06, ser till att han kliver upp, vi pratar lite innan han far till jobbet, chanserna till prat är annars inte så många. Men på mornarna och sent på kvällen då hinner vi och då går det att prata. Tog mitt morgon kaffe i soffan där ute, så skönt, Danne kom oxå och somnade genast, det blev morgon lur i utemöblerna istället för i soffan framför tvn 🙂 Så ska det vara, det ska vara som varmt redan på morgonen att det är fullt möjligt att sitta i morgonrock och dricka kaffe utan att frysa

Det är full sol och det ser ut att bli varmt…. är ännu lite hur fan gör jag med poolen? Idag ska jag ta fram den lilla iallafall….. sen får vi se hur jag gör med den stora. Dennis åker till Piteå havsbad idag oxå så han är inte hemma om vi börjar fylla, fylla med trädgårdsslang….. ja det tar tid det. Nå vi ser hur jag gör. Spaet åker upp idag iallafall, det blir mitt göra.

Klädde ju Dennis stora dynlåda igår, det blev bra, jag tror det kommer att fylla sin funktion. Danne hade så roligt åt att jag var så nöjd, han sa du får ju kontakta IKEA, dynlådan Anna. Vill han ha tillbaka den sen så är den ju färdig klädd 🙂 Bamse tog den till sin privata utkiksplats direkt, där kan han ligga högt upp och spana utan att hundarna skräms.

Måste ta tag i detta med korrarna, jag är ju inte nöjd med en av toning låtarna… måste kolla på den igen och göra om tror jag eller så tar jag bort den helt enkelt, nå vi får se hur jag gör. Nu warm up till både fitness och toning måste jag ha in. Kids behöver jag oxå börja med, jag har pass på måndag. Jag kör de låtar jag haft på dagis, sen får vi se vilka som är där, om jag måste göra om och ta mer för äldre barn.

Nä men nu ska jag in på facebook, fixa frillan och ut i solen, underbart. Man måste passa på medans vädret är fint. Igår var det oxå varmt men ingen sol, jo stundvis men det var inte mycket vi fik av den varan.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: