Kakkilur då

Solen försvann återigen. Men idag ser det inte ut att bli regn iallafall, det visades då inte på klart, mulet hela dagen men 18-19 grader varmt. Nå då kan man jobba i trädgården lite istället. Huvudsaken är ju att det inte regnar.

Savannah har ju haft sommarskola, på 3 dagar tog hon igen det hon förlorat i svenska på ett halvår. Där ser man vikten av att få jobba i lugn och ro. Framför allt var det bra för Savannah att se att jag faktiskt klarar det här. Jag kan när jag får de förutsättningar jag behöver för att klara det! Hennes ADHD är tuff, den ställer till mycket besvär för henne på många olika sätt. Nå nu har hon oxå sommarlov iallafall.

En latar dag igår, ser ut att bli en idag med…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: