1a dagen

Första dagen på min semester…. ooooh guuud så skönt det här ska bli! och den första veckan, inget jobb, inga korrar, ingeting, bara vara! Det är länge sedan jag har haft det så, att det inte snurrar i huvudet. Huvudet känns tomt, jag vet inte ens vad jag ska skriva om.

Rasmus far och jobbar, han har planer för sommaren med cruisingar och lite annat, roligt, det hör ju ungdomen till ❤ Sen blir det att försöka hitta små jobb här och där för hans del. Han är ännu lite i det blå ang jobb, han tänker nog att det är lättare än vad han tror. Oj just ja vi måste anmäla honom arbetssökande oxå. Får ta tag i det idag med honom så det blir gjort.

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng och sen kanske kolla ut vilka korrar jag ska ha till nästa vecka. Jag och Danne har inga planer alls för sommaren, vad vi ska göra, ja merän att altanen ska bli klar. Resa nånstans vill jag inte som det är nu. Läste just att man befarar en 4e våg av corona, nu delta varianten. Fast den brittiska fick ju inte riktigt fäste heller. Men en delta eller den indiska som den hette först verkar vara betydligt mer smittsam, så inget resande för vår del. Vi har faktiskt hållit oss ifrån det, vi har varit på de nödvändiga resorna till Kalix och Luleå med Savannah men thats it. Nån annanstans har vi inte varit. Hemma, jobb, ica och lokalen, det är vad jag rört mig mellan det sita 1.5 åren!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: