Sista passet

Strong Nation idag, ett suveränt pass, roligt, svettigt och underbart! Sen en vecka ledigt, det ska bli riktigt skönt att bara vara. Jag har varit sååååå trött hela våren. Förra veckan fick jag ledigt både toningen och strong passet. Toningen hade jag tänkt köra men deltagarna tyckte att vi tar en avslutning med Gold gänget i lugn och ro. De flesta går på båda och jag bjöd in alla att dansa med oss istället. Och vi blev ju faktiskt ett redigt gäng hos Ann-Sofi. Sen torsdagens Strong hade jag redan ställt in, Rasmus hade ju sin student och jag hade mycket att ordna med den. Jag har inget nästa vecka, jag börjar ju med kidsen den 28/6 så det ska bli så skönt att bara få vara utan några korrar alls! 🙂 Men en annan kommer nog får myror i brallan så där mot onsdag, torsdag 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: