Fram och tillbaka

Sol och inte sol, så har det varit sista dagarna. Jag stiger upp och det kan vara full sol men sen ju längre morgonen lider så kommer molnen. Igår var det riktigt skönt i solen men det blåste som bara den, hittade inte lä nånstans! Ja nå Rasmus balkong hade haft lä! Kanske vi får bygga ut den nästa sommar 🙂 Nå niin nu vet jag hur jag kan göra…. men det kräver ju lite förstås…. Nu fick jag en idé… tänk om båda ungarna flyttar ner. Vi flyttar upp, Rasmus tar gamla zumba rummet, Savannah vårt sovrum. Vi tar Rasmus rum, öppnar mot Savannahs gamla rum, vi gör en dörr/ ett valv där. Halva rummet blir lite mys med fåtöljer, andra halva blir min nya ”walk in closet” sen gör vi en ny altan på den sidan. Men sen skulle det ju krävas nån form av vägg eller nått mellan Savannah och Dannes verkstad… eller skulle det bli bättre om Rasmus tog det rummet? Då kanske vi skulle slippa bygga upp en vägg, han är inte lika känslig för ljud som Savannah. Men å andra sidan gapar han mer än henne med sitt spelande. Nja det kanske är för stora projekt för oss. Danne skulle bli galen om jag ens nämnde detta 😀

En gammal idé jag haft för många år sen var att bygga ut balkongen just till en altan och sedan öppna den från sidan mot Lunden, göra en gång/brygga från den längs med kortsidan till baksidan, den skulle man behöva bygga upp litegrann bara och sen bygga ihop den med altanen på baksidan. Just biten mellan huset och Lunden är jätte ful. Det har stått 3 stora björkar där som sugit upp all vatten, så det är snus torrt i marken där, bara jord och nån tuva här och där. Nå det är idéer jag har om jag blir miljonär någon dag, då kan jag leja bort det arbetet. Hahaaa snart har vi ingen gård kvar bara altaner 😀 Det skulle vara härligt att göra ett mega soldäck oxå där poolen alltid står, det skulle underlätta mycket för mig.

Ja ja helg jobbandet startar idag, sista helgen innan semestern….. sen 4 veckor ledigt! Just nu känns det som om jag aldrig kommer att orka komma tillbaka efter den ledigheten. Tänk om man skulle hitta något annat att jobba med… men jag vet inte vad. Jag älskar mitt jobb men inte arbetsgivaren, de finns ingen röd tråd i de gör någonsin allt gäller nu bar budget i balans, man ser inte brukarna, man ser inte personalen, detta kommer att bli väldigt dyrköpt för kommunen!

Har påbörjat att skriva om detta med att kommunen köpte ut ett skyddsombud flera gånger… men har inte kommit igång med det än, börjar men suddar, det kommer det kommer, måste vila hjärnan lite först.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: