Sol…. just nu

Steg upp strax innan 06, Rasmus jobbar ju så jag steg upp för att se om han är vaken. Sen gillar jag att vara vaken tidigt så jag hinner göra mitt innan någon annan stiger upp, gillar inte att prata, att höra andra ljud, eller bli störd av någon när jag är nyvaken. Vill dricka kaffe i lugn och ro, läsa Aftonbladet och just blogga ifred! Om jag ska börja jobba 07 så kan jag stiga upp 04.30, är jag trött så 05, bara för att få göra mitt innan jobbet.

Solen skiner just nu, det har varit en fin morgon, men de har ju lovat mulet från 09 och sen resten av dagen. Imorgon skulle det ju lite regna oxå! Ja ja hoppas värmen kommer tillbaka snart. Danne har sågat ner den gamla altanen, jävlar vad han jobbat med det igår! Jag hade ju tänkt att jag får börja sätta fram stora poolen men det blir det inte, där ligger en massa virke just nu. Men jag ska nog börja med lilla altanen idag så den är klar ta fram allt som ska till den. Jag ska iväg och köpa nya badenbaden, sålde ju solsängarna. Gud vad skönt det är att vara ledig!

På tal om ledigt, så nu har nedräkningen innan semestern börjat, sista veckan på gång. På måndag startar jag min 4 veckors ledighet! Tänk när vi hade 3-3 så var man inte lika trött alls innan semestern, nu skriker både hjärna och kropp de sista veckorna…..

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: