Studenten

Då var det klart, Rasmus har tagit studenten. 3 år på Naturvetenskapliga programmet är över. Han har kämpat sig igenom det, sista året valde han att läsa mindre matte så det blev NASA för honom då. De trodde inte han skulle fixa det men det gjorde han, han fick tom B i ledarskap. Han är godkänd sina sudier. Han tvekade och tänkte att han kanske inte blir godkänd med det blev han. Så igår var det tal i aulan och utsläpp för dem. Vi fick inte komma in och lyssna pga pandemin men de hade ordnat med en högtalare utanför ifall man vill höra. Sen var det utsläpp. Efter alla foton som skulle tas, så var vi och åt på Lei Lani, Jonte och Nette kom med. På kvällen var det utgång med de andra, ja nå utång och utgång, de var upp på cape East och tog en öl sen var jag och hämtade dem och körde ner dom till stranden, där har de tydligen varit efter det.

Idag väntas bjudningen, vi valde att vänta med mottagningen till idag. Del så är det mycket som skulle hända igår och sen när vi måste dela upp oss så blir det så långvarit mottagning. Vi kommer att ha 3 sittningar med start kl 12. Då kommer Böleborna, alltså farfar Hasse med familj och så farmor Marianne. Sen efter det blir det Annika, Tomas med Alle och Evelina, Jonte och Nette, Dennis och Alicia och Pontus och Minna. Sittning 3 är det Pia och hennes klan, Conny kommer inte, han är livrädd för corona och har inte fått andra sprutan än, han är ju oxå i riskgruppen. Vi har sattit 2 timmar för varje sittning och sen har i 30 minuter emellan att ställa om. Vi ska vara utomhus, tur att taket är på plats de har lovat regn! Men det kommer att bli tight för det. Det blåser en hel del så det lär kännas kallt. Jag har tvättat upp en massa filtar så vi har att dra runt oss. Bara man kunde få stopp på blåsten…. men det ser ut att bli vara värre och värre! Nå då lär det gå fort kanske :/

Nä nu ska jag börja göra taco kyckling röra, det blir annars smörgåstårta men om alla inte gillar det så blir det taco kyckling röra och sen varmkorv. Gräddtårta förstås, fika och kaffe.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: