Känns konstigt

Jag har inte haft någon zumba sen avslutningen på zumba Gold, det känns faktiskt riktigt konstigt! Man är van att huvudet alltid har zumba radarn på. Igår gick jag första gången på många år till jobbet utan min väska. Jag har alltid korrar med, block, pennor ifall jag snubblar över någon bra korre som jag vill ha. Om jag vid något tillfälle skulle hinna dansa lite, lyssna, gå igenom nya korrar. När man står där mellan matlagningar och städning så kan man ibland förena nytta med nöje. Igår hade vi frissan hos oss och en av tjejerna tycker om att titta på mina zumba videos så för att få henne att orka sitta still, att låta frissan bli klar så tog jag telefonen och satte på våra zin videos och lät det rulla. Hon var jätte glad och vrålade zumba med jämna mellan rum.

Tvättade köksfönstren innan jobbet igår, började 15.30, kom hem lagade mat, Dennis och Alicia kom och käkade med oss, hon är så fin fammos hjärta. Danne hade klippt gräsmattan, dammsugit i kök och hallar. Vi drog snabbt iväg till IKEA efter Dennis for och jag fick äntligen köpt mina halva parasoller som jag velat ha på baksidan. Rasmus har oxå en på sin balkong. Jag hade egentligen velat ha den från Jysk, den är mycket snyggare men den är oxå rätt så mycket större så den hade inte fått plats över fönstret som är närmast taket. Utemöblerna är på plats, perfekt storlek, vill inte ha så stora grupper för att inte ta upp så mycket plats. Det ska ännu dit en fåtölj vid soffan och sen våra badenbaden. Tänkte först att jag sätter solsängarna dit men dom är så stora, så de får hamna på lilla altanen om jag inte säljer dom och köper nya badebaden till stora altanen, tror fan jag säljer dem….

På kvällen tvättade jag ännu Rasmus fönster och altandörr en gång till, har tvättat dom i våras. Men han har rummet precis i korsningen så det dammar från alla håll. Satte upp parasollet, det blev så fint. Vi ska köpa insynsskydd bara dit det ser så naket ut nu när vi tagit bort det där enorma jätte fanstygen till blommor så varit där. Sen städade jag toan i säkert två timmar. Danne städade Ellens bur, den har nog aldrig varit så ren som den är nu :O Hon har heller inte stökat i den med och slänga ut frön ur som helst, hon sover än oxå 🙂 Gick ner och la mig vid 24 och har sovit som en stock hela natten känns det som

Ja ja nu ska jag in på fb en snabbis, väcka ungar, hämta Rasmus student ros, en ros till hans lärare, det ville han ge. Fast jag tänker att kanske det varit roligt att ge en mugg med Swedish fika 🙂 Nå vi får se vad det blir, får prata lite med honom.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: