Inte sovit

Japp då var det en sån natt igen. Gick och la mig sent, först efter 01. Somnade faktiskt rätt snabbt, vaknade 02, Rasmus var inte hemma, de har ju före studenten firanden. Jag kunde inte somna om så jag gick och la mig å soffan. Kollade tv, Rasmus kom vid 04, somnade av och till från 05 tills att jag steg upp 07.

Vi satte ihop vår soffa eller Danne hade skruvat ihop den när jag kom hem och tagit ut den men jag hjälpte honom med de sista klämmorna och sen satte han ihop bordet och vi bar ut det. Det kommer att bli jätte fint på altanen. Imorgon ska vi ut på IKEA, Jysk, Rusta och köpa lite mer jox till altanen, jag är så sugen att göra den iordning nu när vi fått möblerna och taket är klart. Rasmus behöver oxå få nya möbler ut på sin balkong, de som är där nu är från Adam var ung!

Idag ska jag tvätta fönster innan jobbet, börjar 11, Danne ska städa Ellens bur och dammsuga köket och hallarna. Ikväll städar vi tillsammans sedan. Alicia och Dennis kommer hit efter jobbet. De äter med oss, roligt, jag har inte sett Alicia på jätte länge känns det som. Min egen lilla fina gumma ❤

Jag väntar så på att Nette och Jonte ska få sin lilla sessa som bor i magen, i böejan av augusti kommer hon ❤ Det ska bli så roligt. Jag är så glad för att det nu går bra för min son, jag är så stolt att han kunde ta sig ur allt och verkar nu må bra. Han är så fin min Jonathan ❤

Nä nu i på facebook en sväng, fixa frillan och se ta tag i förnster tvätt!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: