Underbar avslutning

Då var det över för denna gång, avslutningen på Zumba Gold är gjord. Vi var på gården hos Ann-Sofi, det gick jätte bra, lite tovigt förstås, jobbigt för fötterna att dansa på gräs, man får lyfta lite extra, sen trampar man ner i en grop mellan varven men så är det att vara ute. Vi körde lite extra länge igår i och med att det var avslutning så jag la in 3 önske låtar, de kommer oftast om någon vill ha önskemusik, Proud Mary, Que Va och Only love. Sen fikade vi ihop, och hade vårt sedvanliga lotteri 🙂 Jag har fått mycket foton och en del filmer så jag sätter in senare åt er så ni ser.

Tack alla underbara Goldisar för denna gång ❤

🧡Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: