Solen fortsätter skina över Happis

Taket är klart!!! YEEEES nu är det bara lite små fix kvar på det, men det ligger och tur är väl det för jag kollade rapporterna för lördag och det ska regna! Så det blir till att plocka fram stor parasollen oxå.

Usch det känns som om hur fan ska jag hinna med allt? Idag blir det jobb 12-21 men innan det hinner jag plocka på gården, få bort grejer som står framför altanen som inte behöver vara där. Jag tänkte hinna skura av den oxå men det tror jag inte jag hinner med. Torsdag, jobb kl 11.00-15.30, då tänkte jag att jag hinner tvätta fönstren i köket och sen börja ta utsidorna igen på altan sidan. Sen är allt det klart. Då har jag tvättat runt om hela huset. På kvällen blir det dammsuga och skura, Danne får byta åt Ellen på dagen.

Fredag, då ska jag handla det som behövs, göra kycklingröran, tänkte göra det ifall folk inte äter smörgåstårta. Kankse varmkorv åt ungarna? Fundera hur vi ska ha borden. 1a sittningen, kl 12.00- 14.00 blir inga problem, då är dom 5 bara ja plus oss då så vi blir 9 men sen den andra sittningen, kl 14.30-16.30 då är vi 14 med oss, sittning 3, kl 17.00-19.00 blir vi 17 stycken inkl oss. Så de blir att fika och äta hela dagen 🙂 Jag tror vi måste ta ut vårt köksbord, runt det ryms vi 10 pers och sen ha små borden till, i värsta fall om det nu regnar så måste vi lösa det med att halva gänget sitter inne i de större grupperna.

Ja ja nu ska jag hoppa i kläderna, föra Savannah till skolan, Rasmus sover, de har ju haft party igår igen men han körde denna gång. Sen blir det fixa frillan och börja jobba ute lite innan jobbet kallar in mig.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: