Ledig idag igen

Jag hade ju semester under helgen, jobbade igår och ledig idag igen. Så skönt, det har behövats, jag är trött. När jag kom hem efter jobbet igår så plockade jag undan lite i köket, torkade av, torkade damm och sånt. Det fortsätter idag. Men här är det ingen idé att dammsuga och skura förrän i slutet på veckan. Då ska jag städa till Ellen oxå, men sånt för lämnas till sist nästan för annars får jag göra det igen innan lördag. Men idag ska jag iväg på Dollarstore, priser ska inhandlas och grejs till student festen.

Efter det ska jag börja plocka iordning planken på altanen, så jag kan börja städa den. Jag kunde ju inte tvätta fösnter och sånt i helg eftersom det inte blev klart med taket. Men nu så nu ska sista skiva läggas sen är taket klart , YYYYYEEEEEAAAHHHH!!!! Jag var ju lite förgrymmad i söndags när alla mina planer föll för att det inte blev klart, talade om med stora armen och jag sa hårt som en kille på jobbet säger, det räcker med plåttrande på en centimeter, den tiden har vi inte. Men jag förstår Danne, han är perfektionist! Och visst det är jätte bra men det funka inte alltid. Men det blir otroligt bra, det blir det!

Haparanda Kommun har köpt ut ett skyddsombud…. illa varslande…. det bevisar bara vad jag känt de sista åren, det råden en tysthetskultur i kommunhuset, vi får inte längre tycka och tänka, vi ska vara tyst. Vi är inte medarbetare, vi är underställda. Det har är farligt för demokratin… aj aj. Tänkte skriva om det när jag har tid men just nu hinner jag inte.

Ja ja nu ska jag kolla igenom lite dagen och skriva en dagordning till mig själv 🙂 Sen fixa frilla, facebook och starta dagen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: