Sovit länge

Steg upp vid 08, skönt men blev lite stressad. Jag vill vara klar med mitt vid den tiden egentligen. Men nu blir det lite senare idag, men spela roll, jag är ledig. Igår skurade jag lilla altanen igen, oljade in den ett varv till med linojlesåpa. Det blir så härligt för fötterna, som att gå på sammet. Jag tänkte köra ett varv till idag. Inte tvätta den dock utan bara blöta ner den och olja den. Den har varit så torr och grå och trist. Nu börjar det bli som lite liv i den igen. Det blir så fint.

Jag hade tänkt gå Alzheimers marschen med Nina idag, men jag hinner nog fasiken inte! Jag har så många måsten idag. Men ska skynda mig så kanske jag hinner dit med.

Rasmus har sin bal idag, det ska bli så roligt att få se honom i fin bilen. Hans dejt Thilde det fanns som där att just de kommer att gå på balen ihop ända sen de började natur. Eller bal, de har ju ingen bal utan klassen har själva fixat detta ihop med statt, de ville ändå ha en middag ❤ Thilde och Rasmus har ju följts ihop i några år, de har ju stått på ju jutsu mattan ihop sen de var små och står där fortfarande. Så jag tycker det är jätte roligt att det är just Thilde. Han är så fin min son, han blev godkänd sista matteprovet oxå och även det andra provet han hade i torsdags, där åkte han på lite extra uppgifter men det fixade han in på en gång. Vad Natur har gjort för Rasmus är att han lärt sig att ta tag i saker. Tidigare var det så att om han tex körde i ett prov och fick chansen att göra det igen så orkade han inte börja om, det blev som jätte jobbigt, jobbigare än att göra det första gången. Nu åker han inte ner i skoskaften om han måste börja om, utan han bara kör, han tar tag i det, gör om, gör det bättre. Han är en lugn kille, han är väldigt känslig, skulle aldrig såra någon medvetet, han är känslosam, snäll och omtänksam. Han har verkligen utvecklats till en fin lite karl vår son ❤

Det fina vädret fortsätter, stiger upp och det är 20 grader ute, men termometern har varit i solen, nu har solen gått runt hörnet, ska kolla vad den står på nu….. OOOJJ, 22!!! Bäst och skynda sig så jag hinner ut i solen. En del att gör först här inne. Sitter med Jocke Lundell i hörlurarna. Han har gått ut nu med hur han egentligen mår, han berättar om allt de varit med om, allt de får vara med om, baksidan om att vara känd, allt folk tror att de har rätt att göra. Usch vad hemskt! Ja ja nu ska jag sparka igång så att dagen inte rullar ifrån mig.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: