Stolt, sol och glad

Vilken dag det blev igår! Solen strålade från klarblå himmel, jag var ledig och satt ute den mesta tiden av dagen. Gick igenom mitt Strong pass och njöt resten av dagen. Ja det var ju lite joxande mellan varven som det alltid är. Nått att ta tag i här och nått att ta tag i där. Telefon möten och lite av varje. Men jag kunde sitta ute och göra allt.

Rasmus fick sitt körkort igår!!! Gissa hur glad jag är, en stor sten föll från mitt hjärta! Jag lovar jag kan oxå göra teori idag och klara det galant 🙂 Han hade uppkörning kl 09. Han kom hen strax efter halv 10. Hörde epan så jag tittade ut genom fönstret, hur ser han ut, han log åt grannen, bra tecken. Han kom in och leendet var från öra till öra, jag klarade det, var är min bilnyckel??!!! Inte för det jag var inte speciellt orolig för uppkörningen, han är en bra chaufför, han har bra överblick i trafiken, han har ju kört epa i över 2 år. Men det kan ju komma någon surprice helt plötsligt, något dumt fel man gör för att man är lite nervös eller så. Man han var rätt lugn när han for. Nu kan han gå ut skolan med kortet på fickan. Han tror han blir godkänd i de flesta ämnen och jag sa till honom, stressa inte ihjäl dig. Han har suttit vaken nätter och pluggat, stigit upp tidigt på mornarna och pluggat, han har pluggat körkortsteori samtidigt, så till slut började han få lite sömnstörningar. Det har varit mycket detta år! Blir han inte godkänd nått ämne så kan han göra det på hösten, den möjligheten finns ju, då blir det ju plugg i en lugnare takt och kanske det bara blir kompletteringar för att bli godkänd isåfall.

Rasmus har en vilja av stål, har han bestämt sig för något så tar han sig i mål på det ena eller andra sättet, säger han att ja jag ska göra detta så gör han det. Han jobbar på tills jobbet är gjort bara han vet vad och hur han ska göra, han är plikttrogen och kommer i tid till jobb och skola, han är otroligt duktig. Den som tar in honom får en bra arbetskraft. Han sa åt mig nu vill jag göra något kroppsligt. Så han skulle börja söka lite jobb här och där. Han har ju nu 3 veckor på Renhållningen men sen tar det slut. Och då kan han ju behöva lite ledigt oxå för att vila upp sig. Men till hösten behövs det jobb.

Det blir en strålande dag i dag igen, jag ska börja städa inför kommande helg. Då har vi ju lite student firande här hemma. Imorgon har de en liten bal, Pontus ska köra honom och hans bal dejt Thilda ❤ Jag har bokat Pontus för två år sedan, mindes inte det, men Minna påminde mig och då klack det till, just det, det gjorde jag ju. Hahaaa skrattar, jag och Rasmus hade en tidsplan på hur det ska gå till, den rättade Pontus genast till, den håller inte sa han 🙂 Det är tur någon har koll på hur man gör. Minna ringde upp mig igår för att berätta var Rasmus ska sitta, var Thilda ska sitta, vem som gör vad och vad Rasmus ska tänka på när han hjälper Thilda ur bilen. Tänk vilka kompisar man har, de är otroliga ❤ Dom har ju varit med på några bal körningar nu. Så det blir en spännande dag, kläderna är klar, mössan är klar, skorna ska putsas så sen är det bara att klä sig. Han kommer att bli så stilig ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: