Hade tänkt vara ute

Jag hade tänkt köra mitt Strong pass ute igår det hade varit skönt men det blev ändå som vi brukar, en del inne andra i salen. Passet gick kanon, svettigt värre, var tvingen att kasta av mig tröjan och köra i sport bh och shorts. Det är så underbart med Strong, så häftigt, så bra, ett otroligt pass!

Började förmiddagen igår med att gå igenom passet. Jag behöver inte köra hela passet mer som jag behövde göra tidigare utan nu går jag igenom det som är nyast, kör hela det blocket, kollar igenom den näst nyaste. Sätter på musiken lite här och där i det övriga och ser var min hjärna är, snappar jag upp vad jag ska göra, kollar om jag vet vad som kommer sedan och så. Tänk vad skönt, det tar inte längre sån tid med förberedelser, av någon anledning har jag lättare att memorera Strong än zumba. Men det är skönt, jag kan slappa av lite. Det är så underlättande. Näste veckas toning är inställd, jag har avslutning på Gold och vill inte stressa från den. Vi ska vara ute hos Ann-Sofi, de har lovat bra väder, varm men ingen sol….. nå det kan vara skönt det, när man ska träna. Sen har jag ingen Strong heller på torsdag, jag vill förbereda för studentfesten.

😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: