Ännu sommar

Graderna stiger, igår var det nog en 22-23 grader skulle jag tro som mest. Idag ser det ut att bli en liknande dag. Fast enligt meteorologen ska det bli som varmast idag.

Jag har sökt semester fre-sön, behöver få lite städat innan Rasmus stora dag nästa helg. Ja på tal om Rasmus så kommer han tisdags kväll och frågar o jag kan sminka honom till skolan på onsdag morgon! De hade nån form av challenge i skolan. Sagt och gjort, väckte honom 06.40 skulle ju jobba kl 07. Mitt i sminkningen säger han, jo jag behöver en BH och en klänning oxå, herreguuuud säger jag, kunde du inte sagt det här lite tidigare så hade jag hunnit fixa det. Men det var bara att studsa ner i källaren, gräva fram den största bhn jag har och sen fick jag snöra fast den på honom med gummiband för att den inte skulle skära in i huden och hållas på honom. Sen in i garderoben, vad har jag för stretschiga klänningar, långa, han är ju lång, japp jag hittade en lång sommarklänning, gjorde shorts av ett par gamla Adidas byxor som han hade med dragkedja i fickorna så han får plats med börs, nycklar och snusdosa. Sen på med min blonda peruk och han var fit for fight. Det gäller att se möjligheter i allt i såna situationer där du har 15 minuter att göra en utstyrsel 😀 Jag fotade honom men han ville inte att jag skulle lägga ut den…. men det gällde väl kanske facebook och insta. Han är ingen fegis min son, han gör vad som krävs 🙂

Idag hade jag tänkt köra Strong ute men det blir lite krångel med att zooma ute, det blir lite för mkt multifunktion för plattan…. och det funkade inte riktigt. Jo jag fick den att ta upp mitt ljud och micken i högtalaren men sen att dela ljudet gick inte. Jag hade då ljud upptagning, mick upptagning, delade ljudet via bluetooth till högtalaren och hotspotade data fr min mobil till plattan. Det blev för mycket för den stackas plattan, jag kunde ha med datorn och det externa ljudkortet, det kan jag ju visst ha med men då behöver jag en strömkälla för datorns batteri kommer inte att räcka. Min dator jag ju inte ny direkt. Jag ska kolla senare under dagen om de som är reggade på zoom kan tänka sig att vara ute, då kör vi så. Men annars blir vi inne som vanligt.

Ja ja nu kolla facebook, fixa frillan och hålla tummarna för vissa personer idag, alla som läser min blogg, gör ni oxå det, ag har tänt ett värmeljus, tänk på det, skicka positiva vibbar åt vårt håll.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: