Underbart

Vilket väder vi har just nu, stiger upp och det är 20 på temp mätaren, men så varmt har vi nog inte än, solen har legat på där ända till nyligen men säkert en 17-18 skulle jag tro. Underbara värme, jag har längtat.

Jag sökte semester igår till helgen, hoppas jag får den. Rasmus tar ju studenten i år och de SKA ha en liten bal, de får sitta 4 i varje bord tydligen så fram till 22.30 får de vara inne på statt sen ska de ut! Så vi har bokat bil, Pontus ska hämta Rasmus och hans dam ❤ Jag vill gärna vara med om det. Sen vet man ju inte hur mycket jag behöver vara redo att hämta honom med. Han dricker ju inte sig berusad speciellt ofta, jag har aldrig sett honom full måste jag säga. Jag vet att han har sina öl inne på rummet men det blir inte så mycket för honom. Men de äldre två så hade fyllorna haglat vid denna ålder! Sen tänkte jag hinna tvätta fönstren på baksidan oxå igen, på framsidan har jag inte ens tagit dom än, jag har ju väntat på ”sopa bilen” Sen har jag jobbat mycket oxå. Men tänkte göra det i helg så att det är rent och fint tills nästa helg då har vi ju själva studentfesten hemma hos oss.

Ja ja jobbet kallar strax, måste fixa frillan, sen ska jag hinna sminka Rasmus innan jag går, det är nån pranking vecka denna vecka, de samlar poäng klasserna emellan, poängsättning för varje grej de gör och sen var det väl nå alkohol till vinnande klassen eller nått. Så det har varit hål i örat och nu var det sink, egentligen klänning eller kjol oxå men några såna har jag inte som skulle passa Rasmus. Att han inte så tidigare så hade jag kunnat fixa en från PMU.

Ja ja nu fixa frillan!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: