Så svettigt

Hade mina dubbel pass igår, sååå svettigt!!! Vi har ju varmt ute nu så det är varmt som bara den i lokalen, vi får ju inte ha igång våra fläktar, vi har 3 rediga grejer men de får ju inte vara igång. Passet blev snabbt fullbokat, jag hade 14 bokningar i lokalen, fick säga nej till 3, fast en som jag skickat meddelande till dök upp iallafall trotts att personen läst mitt meddelande. Vi får ju vara 15 om det är en/ 10 kvadrat, vi har valt att ta in 10 och en glider in om det är bokat, vi är ofta 11 bokade av någon anledning. Men sen har vi sagt att det är fullt! Det pågår ju en pandemi! Flera av de som går hos oss har haft corona, flera är vaccinerade men det betyder ju inte att du inte kan få corona och du smittar faktiskt oxå. Man blir bara inte lika sjuk sägs det.

Jag tänkte att vi skulle vara ute på torsdag. Men jag måste kolla hur det blir med zoom då, jag får ju köra från plattan…. måste kolla det. Jag hinner ju experimentera imorgon.

🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: