Bokföring

Hade tänkt göra bokföring igår men orkade inte efter passet. Jag vill inte göra för tidigt heller så att jag inte hinner få med om det kommer in något senare på kvällen. Ja visserligen kan jag ju göra sammanställningen senare, den kan jag ju hålla på in i det sista så jag hinner få med alla månadens transaktioner. Nå idag hinner jag inte, börjar jobba kl 09- jobbar till 17 oh sen direkt på det köra jag dubbla pass. Livet är hårt med de hårda, kanske på Onsdag kväll, då har jag dag pass 07-16.

Värmen har anlänt, så skööönt, det behöver vi här uppe. Helgen bjöd ju på mycket sol men det var inget varmt alls, snor kallt i blåsten och gick du i skuggan så höll man på att frysa ihjäl. Så nu äntligen, varmt, stiger upp på morgonen och det är 1 grader redan. Så det kommer att bli en kanon dag. Till torsdag har de lovat ännu varmare och då är jag ledig!

Tänk om vi kunde vara ute idag? Ska fundera lite… men det är ju det att jag kör digitalt samtidigt… men ingen fara egentligen jag kan ju logga in via plattan oxå… bara och flytta korten, jag har ju ett surfsim på den mobb jag använder som ”modem” den kan jag ju sätta i plattan och logga in så. Det kan ju vara ett alternativ då förstås. Men kanske för snabbt att organisera om mina deltagare…. men till torsdag då ska vi göra det. Jag måste bara kolla plattan och anslutningarna till zoom, jag får ha en test kanin, det är det att i Strong behövs det höras vad vi ska göra, jag kan koppla min mick till högtalaren men då hör de inte på zoom… tror jag, högtalaren går ju via bluetooth, kanske den tar med micken då med….. måste testa mig fram.

Jag slår ihop inläggen idag, hinner inte med två som jag brukar, ett för zumban och ett för livet 😀 måste dela länkar innan jobbet. Nå niin nu fb, håret och sen jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: