Lugnt i staden..

Var i Kalix med ungarna igår, Savannah hade läkartid och Rasmus ville hänga med. Vi stannade sedan och åt i Sangis på kiosken där. Eller ja innan det var jag tvungen och köpa en milk shake till henne på Sibylla i Kalix, där brukar vi annars käka hon och jag. Men när Rasmus är med så brukar han vilja äta i Sangis och jag var så sugen å pizza igår, så vi valde Sangis, deras Rom är gudomligt god. Gårdagen verkar annars ha gått utan vedergällningar eller något annat sen de senaste två dagarna av knivhugg…. iallafall vad vi vet!

Annars gick går kvällen åt att återhämta mig efter veckans jobb och zumbande. Sov mestadelen på soffan faktiskt, var bara vaken tidvis, glodde lite tv, pratade med Danne och somnade om. Vi gick i säng vid 24 tittade lite tv och somade om på en gång. Kollar klockan idag och den säger det jag känner, jag känner mig utvilad, jag har sovit längre än jag brukar, den faktiska sömnen är oxå högre än den brukar vara, jag har bara haft 2 minuter av långa avbrott annars är mitt genomsnitt de sista 28 dagarna 10 minuter. Min ANS status var på max dvs +10 den kan tom vara på minus! Och det känner jag, jag känner mig återhämtad, pigg och att jag vill göra saker. Så idag blir det nog klippa gräsmattan iallfall….. jag blir ju lite allergisk men tänkte att den är så långhårig så det behövs nog.

Vädret är fotsatt soligt men inte så varmt…. hoppas det blir barmare nu under helgen, de har ju lovat det så jag håller tummarna för det. Nä nu in på facebook en sväng och sen starta dagen 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: