Korrar uttagna

Jag har hittat korrarna för nästa vecka men inte mer än så, de är sparade men måste skrivas, musik ska hämtas och föras över. Men tar det senare under dagen. Sen blir det till att jobba med dem under kvällen.

Gold går mot sitt slut, avslutning om två veckor… jag har redan börjat samla in nya korrar till höstens Goldisar. Oh förresten så skickade Rellu en video till mig igår, jag har inte sett den. Den var från en av våra Oulu resor, saknar henne faktiskt, zumban dog lite när hon for ❤

💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: