Strong Nation

Idag kör vi, det häftigaste på hela veckan, Strong Nation. Pian har ju oxå nu börjat och tycker det är skit kul. Men det gäller att acceptera sin begränsningar och förstå att just du kör 100% efter dina förutsättningar. Det är roligt när gruppen växer, ännu en till och en till är mycket. För varje ny minskar gruppens känslighet, tidigare har jag fått ställa in om 3 eller 4 varit borta för vi har varit max mellan 4-6 nu är vi oftat över 10 personer och upp till 12 och över ibland. Så jag är sjuuukt nöjd över det. Men först jobbet!

😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: