Populärt

Toning passet är jätte poppis, det är roligt och det är tufft, mycket fart och bra musik. Folk verkar gilla det. Hade 13 bokade till lokalen igår, så några fick ta det på zoom istället. Kul var det, mycket tjoande och mycket sång!

Gold passet var oxå riktigt kul men nu börjar man se att det är i slutet och sommaren kommer, vi brukar ha avslutning vid den här tid punkten. Men nu är ju inget normalt, jag tar in 10 i lokalen och det ska vara 20 på zoom men som igår hade många förhinder tror vi var 6 eller 7 i lokalen och ungefär detsamma på zoom. Så över hälften var borta igår! Nåväl vi som dansade hade roligt, svettas gjorde vi och hade våra sångstunder som sig bör 🙂

🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: