Vart tog solen vägen

När jag steg upp i morse så var det soligt och det kändes som om yes, detta blir en bra dag med mycket sol. Men tji fick jag…. den försvann! Nu är det molnigt igen fast inget regn och det är ju skönt. Enligt klart så blir det inget regn på över en vecka, värmen kommer till helgen och under nästa vecka når vi upp till en 20 grader oxå.

Igår var en glädjens dag för oss men det har jag ännu lovat hålla tyst om så det tar vi vid ett senare tillfälle. Men en sten föll från mina axlar, jag blev så glad! Då spelar det ingen roll om vädret är lite sämre, jag var så lättad hela dagen.

Mäh, vart tog strömmen vägen??? Skit oxå… nå tur att jag kan dela till datorn men jag vill ju ha KAFFE!!!

😈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: