Kallt som fan igen

Regn och plus 2 grader när man stiger upp! Jag fick börja min morgon med att elda i kaminen! I Luleå har det snöat, såg en bild igår på facebook, det hade kommit rätt mycket ändå och mer har de lovat. Hit har de lovat kallt igen, de skulle känns som minus grader natten mot imorgon och snö! Det ska börja snöa vid 24….. tänk och förra helgen och fram till tisdag gick jag i shorts! Unbeliveble!!!


Nå jag har varit med om att det snöat ännu i början av Juni. Minne för kanske en 15 år sedan så kom det rätt mycket snö och hagel den 6 juni!

Corona ökar igen, fast jag tror att Happis hade gått ner? Dom var lite svår tolkade siffrorna vi fick nu utav masen. Ungdomarna tar inte detta med smittan på allvar alls, de planerar stora fester inför studenten. Vi kommer aldrig få ett slut på detta om inte ALLA tar sitt ansvar! Så trist alltså, när ska detta bli normalt igen, blir det någonsin normalt igen? :/

Jobbet kallar, jag ska börja fixa frillan och sen ge mig av mott jobbet. När jag kommer hem ikväll så blir det förhör med Rasmus igen, han får plugga i appen under dagen så tar vi boken till kvällen!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: