Perkeletto

Vad det regnar!!! Blir galen på detta, vem kan tro att jag på måndag och tisdag gick i shorts! Efter bastun och passen på tisdag satt jag ute vid 22 på altanen och njöt av värmen, det var ännu 20 grader varmt. Nu har det öst ner sen onsdag och kallt är det oxå!

Efter Strong igår så satt jag med Rasmus och pluggade teori. Han kan jävla boken nästan utantill! Klarar han inte teorin nu så är problemet att han slarvläser, han antar vad det står och läser inte klart, det märkte jag när vi satt och pluggade i appen här tidigare. Men nu ser jag att han kan, han har tusan memorerat boken. Vi har lite till att gå igenom så det tar vi i helgen.

Jobb idag och resten av helgen…. jag hade ju tänkt då solen sken att yes till helgen kan vi åka ut och sitta och grilla nånstans….. men jaha ja, det har lovat sånt här skitväder hela jäkla helgen. Då blir det kanske lite buss men inget sitta ute väder direkt.

Beställde ju nya möbler till altanen, fick meddelande nu om att de är på väg 🙂 Äntligen, har inte hört nått från dom sen jag beställde möblerna, ingen bekräftelse eller så men nu så verkar de vara på väg iallafall. Nå vi behöver ju inte dom direkt nu heller. Tur att jag inte lät min iver över fin vädret dra iväg med mig och satte ut spaet. Nä det får allt vänta ett tag de med. Altanen måste oxå tvättas innan. Bara det är fint väder till att jag är ledig nästa gång så tvättar jag den då. Sen måste vi iväg och fixa dojor till Rasmus… var fasiken ska jag hitta det då? Det måste bli Kalix då…. Han ska ju dit nu på måndag så vi får gå då.

Nä nu in på facebook och sen fixa frillan 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: