Förskolans dag

Jag var ju och höll Zumba Kids på Förskolans dag i sedvanlig ordning. Det brukar vara 3 förskolor men en avbokade pga vädret. For till Grankullen, kl 09.30 körde vi igång, dans i ösregnet! Men så roligt och så duktiga barn, helt fantastiskt!!! Tänk trotts att det var som om himlen stod vidöppen så var det nästan ingen som avvek, nån av de allra minsta men de är ju bara typ 1 år så de orkar heller inte så länge, vilka underbara barn ❤

Efter Grankullen så var det Elevens tur. Jag kommer dit, inga barn där ute! Blev lite orolig att de kanske blåst av utan att jag fått meddelandet. Men det är ju Ann-Sofi som har hållit i trådarna för även dem så jag tänkte att hon hade meddelat mig i såfall. Men vi skulle vara inne!! Helt ok för mig, jag är ju färdig vaccinerad så för min egen del kändes det ju lite tryggare. Det var en flicka som bara helt spontant kom fram och gav mig en kram efter passet, så vad kan man göra, jag hann inte göra något men jag har inga symtom på corona iallafall, tänker mest på att inte smitta henne med något. Det var bra ös där med på barnen och på personalen, de dansade som bara den, roligt hade vi som bara den ❤

Hahaaa, jag kan verkligen inte hålla munnen stängd när jag zumbar, Rellu sägar ofta, det går inte att få en bra bild på dig, du gapar alltid och det samma säger Nina, den där käften är alltid på vid gavel 🤣 Men jag fattar inte hur de kan se så söta och fina ut på bild de som zumbar, jag har ju skit roligt, jag gapar, skrattar och sjunger….. inte undra på att den alltid är på vid gavel 😀

På kvällen hade jag mitt Strong Nation pass! Alltså det är så kul, det är som flera deltagare beskriver det, svettigt, jobbigt men så roligt! Pian var med för första gången på HELA passet. Hon har ju provat att vara med några gånger tidigare men gett upp. Men nu är hon inne i ett jäkla flow så det gick skit bra. Vi loggade in tidigt så vi hann gå igenom de olika blocken på de ställen jag vet att hon kan få problem av olika anledningar, hon kan ju tex inte börja sina handleder så där behöver hon alternativ, då gäller det ju både armhävningar och mountain climbers. Men hon hade kämpat igenom hela passet och vet ju sina alternativ så det gick kanon för henne, hon tyckte det var roligt och ska vara med nästa vecka oxå. Bra kämpat syster yster!

💧

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: