Vart tog värmen vägen

Usch vad kallt det är idag igen, 7 grader bara idag igen! Det var ungefär likadant igår. Men det var ju Erik dagen igår och enligt gammalt ordspråk så ska det vara kallt på Erik dagen för att sommaren ska bli varm. Och kallt var det ju igår som faaaaan! Det såg ju ut en sväng där på dagen att kanske kanske tittar solen fram lite men icke då, den gav sig och försvann.

Alltså glömde skriva men i måndags efter passet och bastun satt jag ute på altan med Danne, det var ännu 20 grader varmt, det var så skönt att bara sitta där och ta igen sig. Gick in och tittade tv och helt plötsligt ropade Danne till. Det hade blivit riktigt mörkt på himlen, började blåsa ordentligt och så kom det som en virvel vind! Den som snurrade mellan oss och Lunden. Det står ju en stor kran vid Lunden, de håller ju på att bygga det nya boendet, den slog oxå runt 180 grader! Den bara for sa Danne! men sen var det över, det blev inget mer än det. Men jag väntade ju på åska men fasiken ingen åska kom!

Spännande nu för Sverige och Tusse med sin Voices. Det stod ju i tidningarna i förra veckan att det var sååå svårt, kommer han ens att ta sig till final. Jag har inte tvivlat en sekund, han är bäst och kommer att vinna hela grejen, det sätter jag vad som helst på! Heja Tusse!!!!!

Nä nu ska jag in på facebook en sväng, fixa frillan och så börja med lite tvätt och annat. Sen blir det kidsen korrar, hinner inte gå igenom dem imorgon, jag ska vara på först dagiset kl 08.45 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: