Ännu två

Ännu två underbara super pass! Alltså det är så roligt, timmarna bara far iväg. Helt plötsligt är det andra passet slut och man fattar inte att det gått så fort! Nya låten gick bra på Gold, tog en tango, den var så enkel så därav kunde jag ta den. Annars så har jag en super låt på gång, men det är mer koreografi och jag har ju mina kids imorgon och har jobbat mycket med de låtarna så jag bestämde mig för att inte ta något till denna veckas pass men så slant jag liiiite då 🙂

Vi spelade in vår cooldown, Voices, vi hejar på Tusse ❤ Jag ska lägga ut den bara jag hinner klippa ner den lite så den inte blir blockad eller nått annat. Sen taggar vi Tusse ❤

😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: