Svettigt värre

Alltså vad varmt det var på passet igår, svetten sprutade!!!! Funderade på hur tusan ska vi klara det när det blir riktigt varmt och om det blir en längre period! Igår var det väl en 22 grader under dagen och det var kanon varmt i lokalen. Men men allt går. Vi får ju inte ha fläktarna igång nu under pandemin.

Dagens korre är klar till Gold, vet vad jag vill ha till toningen men har inte skrivit ner den, tar den om jag hinner. Det har ju varit zumba kids under hela helgen så jag har inte hunnit med korrarna alls till överiga pass. Men det blev ju en ny igår och Gold får sin idag.

Vädret är inte lika roligt som igår….. hoppas vi kan skaka fram lite sol.

🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: