Jobbet startar

Har haft en härlig helg, joxat ute i shorts, det har nu inte varit jätte varmt men shorts väder ändå. Fast jag kände ett tag när jag var på gräsmattan i bara sandaler att jag blev kall i fötterna och idag har jag ont i halsen….. men det brukar gå över mina krämpor på några timmar så få se då.

Igår såg jag en person som jag inte har mycket till övers för….. jag blev så jävla irriterad så i natt drömde jag om personen, jag har tydligen varit skit irriterad under natten oxå för jag har tryckt ihop mina käkar så det smakade blod i munnen på morgonen och det är läääääänge sedan jag pressat ihop på det viset. Jag är inte en långsint person, jag orkar inte gå runt och vara arg på någon, det ger mig inget. Men det finns några personer igenom livet, tror det är 3 st som har förmågan att plocka fram mina värsta sidor, tankar, känslor, detta är en av dom. När jag väl får ett allvarligt horn i sidan till någon så är jag inte att leka med, då kommer giftet! Nä man ska inte låta andra bo i ens huvud, så nu får du jävla flytta ut! Ja nu ska jag göra mig av med det, för det stör bara mig ingen annan!!!

Jobbade med mina kids korrar under helgen så nu känner jag mig lugnare, jag har hunnit gå igenom dom nu 🙂 Nu ska jag in och kolla om jag hittar nått till dagens pass, men ska inte stressa med det, 9 låtar på en helg, det räcker 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: