SOOL

Alltså vilken dag det blev igår! Steg upp på morgonen och det var inte speciellt varmt, det var bara 5 grader men jag kände i luften när jag var ut att det var som varmare ute än dagen innan fast att graderna var ungefär det samma. Jag, Pia och Jussa for och lunchade. Och när vi kom ut, det hade vänt i en handvändning! Jag fick ta av mig jackan, det var så varmt. När jag kom hem var det bara att dra på mig shortsen! 22 grader hade vi som mest igår enligt tvn. 21 såg jag iallafall på vår termometer på jobbet. Idag ser det ut att bli en likadan dag, det var 12 grader klockan 07 när jag steg upp. Får se om folk får sommar feeling och avbokar sig idag. Det var inte så många som var bokade till igår kväll, 6 tror jag det var. Jag brukar ha en 10 iallafall på Strong.

Coronafallen har ökat i stan. Vad jag hört så har de varit på två arbetsplatser från början. Den ena har haft besök från en annan region….. hur smart är det och från en av de värst drabbade i norrbotten. Använder man hjärnan….. nå nääää!!! Coronakön ringlade lång igår utanför vårt jobb. Jag jobbar mitt emot provtagningen. Nå vi har nu bara öppet drop in på onsdagar pga det varit så lite fall man kan ju annars bara ringa in så får man komma. Men lång var kön igår, faaaaan! Tänk vi hade 1 nysmittad för två veckor sen! Vad säger detta RES INTE vare sig in i regionen eller ut från den!

Alltså detta med folk och datorer….. jo jag kan vara likadan, jag hatar när jag inte fattar och jag kan inte ha någon annan säger hur jag ska göra i ett nytt program tex. Jag måste själv gå in först, undersöka det nya så jag har något hum om var jag hittar inställningar, vad det finns under menyer och så. Sen hur allt funkar och vilka inställningar jag ska ha det kan jag ta från andra som kan. Men min kära syster har fått sin nya dator och jag skulle guida henne i hur hon får in alla inställningar på zoom så det är bara att som tidigare trycka på länken så är man inne. Det var en hel del tjorv och en mycket irriterad Pia. Hon kickar hit och dit innan hon hinner läsa och öppnar allt möjligt konstigt och sen blir hon förbannad på datorn och hittar med att smälla igen den och aldrig mer öppna den 😀 😀 Nå vi enades om att hon kommer med datorn till mitt jobb idag så sitter vi ute och fixar det, det tar ca 3 minuter att göra.

Annars händer inget spec idag, jobbar hela dagen, börjar 09 och slutar 17, jag tar rast på slutet. Så då är det bara att speeda hem och byta kläder och dra till lokalen. Tänkte att jag gör bort bloggen nu på morgonen direkt så hinner jag sitta ute lite innan jag ska iväg.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: