Slut ledigt

Japp, det var den ledigheten det! Fast nu jobbar jag bara 3 dagar och sen är det ledig helg! Så då blir det till att öva zumba kids korrar. Jag har ju Förskolans dag nästa vecka. Jag har ännu en cooldown kvar att hitta men jag fick just en vison om vilken så jag ska in på youtube och lyssna, kolla om jag får någon idé.

Annars var det en lite seg dag igår, lite små trött ännu, var ut och lunchade med Nina M och hade ett som vanligt roligt samtal med Åsa. Vuxenskolan, FUB och Norrbottens teatern ska börja med ett spännande projekt inom vårt område på jobbet. Det ska blir riktigt roligt att få se den resan.

Jag gick igenom mina korrar, hängde lite tvätt, var iväg och köpte en spjälsäng till Jonte och Nättes bebis, blev sittande med Nätte en stund och pratade. Hon pluggar ju samtidigt som hon jobbar och är snart höggravid. Hon har gjort det så bra! Vilade lite när jag kom hem och sen bar det iväg till lokalen. Dubbla pass som sagt. Kom hem, käkade, badade bastu och satte mig i soffan! Kollade min serie Manifest, tog två avsnitt men i det andra så somnade jag förstås! Så det får jag kolla om.

Träningsfritt idag, skööönt faktiskt. Jag har ju onsdagar utan träning, fast då händer det ju att jag jobbar kväll förstås men den sparar jag alltid till min familj.

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Åsa Tornin
    Maj 12, 2021 @ 08:26:31

    Mycket trevligt samtal 🙏 vi håller tummar att det blir superbra 😆 att det blir som jag vill. Men vi håller kontakten ❤️ ha en trevlig helg så höres vi.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: