Ööös

Vilket öööös det var i lokalen igår!!! Föst körde jag mitt Zumba Gold pass och efter det drog vi igång med toningen. 10 bokade i lokalen så det var fullt och sedan resten på zoom. Det är så jäkulens kul, vi körde så det sprutade 🙂 Vi spelade in en liten snutt oxå av Voices och ska lägga ut den och tagga Tusse i den ❤ Den är ju så jäkla bra hela låten!!!!! Han kommer att vinna. Passen gick bra, lite errors förstås men det kommer man ju inte ifrån helt någon gång tror jag. Kul hade vi, en massa tjoande, sjungande och glada ansikten hur hårt vi än körde, de är helt otroliga mina deltagare 👊

💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: