Regn och förbannade regn

Japp, det öste ner i morse, nu har jag inte varit ut, men det ser inte ut att ha slutat eller ja det kanske det har, det är kanske bara dimma ute nu. Nå det är varmare idag än igår, det var +6 för en timme sen, igår var det bara plus 4 vid denna tid. De har ju utlovat värme till torsdag så det hoppas vi på.

Ledig ännu idag, pass på kvällen. Så jag vet nog vad jag gör på förmiddagen iallafall. De nya låtarna har jag inte ens dansat än, så det blir till att träna in dom och gå igenom alla andra, det är en del, jag har ju två pass idag.

Danne gjorde en brasa på morgonen, det var så skönt. Det blir lite rått här inne, vi har ju ingen värme på på övervåningen, vi eldar ju annars. Men den här sista veckan eller sista veckorna har jag inte tyckt det varit nödvändigt Men då sa Lise att hon fryser när de var här igår! Man känner ju inte själv när man är van temperaturen. Ja ja nu ska jag dra igång dagen, föra Savannah nu först och sen börja träa korrar.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: