Handdukar

Idag behöver vi en långsmal handduk eller sjal på Zumba Gold, har en ny låt, det ska bli kul, lite annorlunda. Dubbel pass idag, Gold och sen Toning passet på det, ska blir riktigt roligt 🙂

Passet igår gick bra, mitt i allt gjorde jag fel i uppvärmningen och på ett ställe jag aldrig gjort fel, sa just att nu är jag less på denna och då brukar det börja vara dags att lägga ner för man börjar redan att glömma den. Alltså vilken bläcka jag fick, helt otroligt 😀

Ibland tänker jag, jag är 56 år till hösten, jag har gått på i denna takt med 4-5 pass i veckan i över 7 år. Ja från början var det bara fitness, men fort blev det även Gold och Zumba Kids, 3 grupper hade jag som mest i det. Nu har jag inte kids merrän på beställning. Jag får inte in det i och med vårt schema, det blir så dyrt om jag ska måsta vara tjänstledig oxå. Jag kan ju inte gå back på att hålla pass. Men jag kör ännu kids om någon vill ha det. Sen tillkom ju Strong Nation 2016. Jag brukar tänka hur länge håller kroppen, jag tar ju aldrig ledigt heller, jag kör på hela sommaren oxå. Jag brukar tänka hur länge går detta? Jag jobbar ju nästan heltid oxå. Jag är bara tjänstledig om jag jobbar när jag har pass….. Jag har alltid sagt när folk frågar, hur länge ska du orka så här och jag kör tills benen säger stopp. Skulle jag inte älska det så skulle jag nog lagt ner det men jag älskar detta, jag älskar zumba, jag älskar musiken, movsen och jag älskar att vara instruktör. Sen blev ju inte saken sämre av att vi startade House of Joy tillsammans jag och Nina ❤

🧡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: